Freelance fotograaf & productontwerper gevestigd in Halle, nabij Brussel.

Hi! Mijn naam is Rainer, de persoon achter Allonsy.

Voor zolang ik mij kan herinneren heb ik al een enorme passie gehad voor ontwerpen, creëren en bedenken. Dit leidde me ertoe een opleiding Industrieel Ontwerpen te volgen (en af te ronden). Na mijn studies ben ik verschillende jaren actief geweest in een aantal industriële bedrijven in verschillende sectoren als R&D medewerken waar ik mijn vaardigheden heb aangescherpt en waardevolle ervaringen heb opgedaan. Ik heb echter altijd geweten dat het mijn ware roeping was om voor mezelf aan de slag te gaan. Daarom besloot ik dan ook om de sprong te wagen en freelance productontwerper te worden.

Als productontwerper ben ik gespecialiseerd in het maken van zowel esthetische als functionele ontwerpen in een breed scala van toepassingsgebieden. Ik heb ondertussen ervaring opgedaan in het werken met een brede waaier aan materialen en ken mijn weg in tal van verschillende ontwerpsoftware. Bij mij kunt u terecht voor zowat alle fases van het project, gaande van conceptuele ontwerpfase en idee generatie tot het afleveren van een werkend prototype of kleine oplage productie.

Naast productontwerper ben ik een erg gepassioneerde fotograaf. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de manier waarop een foto een moment in de tijd kan vastleggen en een verhaal kan vertellen. Mijn eerste stappen in de fotografie zijn genomen als autofotograaf, waar momenteel nog steeds mijn specialisatie ligt. Ik heb echter geen schrik van andere onderwerpen en ondertussen dan ook al aardig wat ervaring op gedaan zaken als landschappen, portretten, product fotografie en event fotografie. Ook van videografie schrik ik ondertussen niet meer terug.

Ik geloof dat een goed ontwerp en een goed beeld niet alleen gaan over het creëren van iets dat er goed uit ziet, maar ook over het creëren van iet dat goed werkt, betekenisvol is en een verhaal vertelt.

Als u op zoek bent naar een product ontwerper of fotograaf, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik bekijk met veel plezier samen uw project en help graag om uw visie tot leven te brengen.

Diensten

FOTOGRAFIE

Zowel particuliere als commerciële fotografie zoals (maar niet beperkt tot); automotive, portretten, evenementen, vastgoed, product, fotojournalistiek, …

DRONE BEELDEN

GEDIPLOMEERD & GEREGISTREERD DRONE PILOOT! Zowel aireal fotografie als videografie, rekening houdend met lokale en Europese regelgeving.

PRODUCT ONTWERP

Als productontwerper kan ik alles verzorgen van conceptstudies en 3D-ontwerp tot prototyping en het klaarmaken van een ontwerp voor productie.

3D PRINTING

In-house 3D FDM Print service voor zowel door u aangeleverde ontwerpen als unieke Allonsy-ontwerpen.

tevreden klanten