Jeff – the space exploring plant pot

Jeff is een staat van zijn. Niet zomaar een naam. Een staat van bestaan hoger dan nirvana.
-Urban Dictionary-

Jeff is de perfecte bloempot. Hij bemoeit zich alleen met zijn eigen zaken en staat enkel wat te staan… rustig en kalm. Door het glazen vizier van zijn helm observeert hij het universum om hem heen zonder het te verstoren.

De 3D-geprinte basis past om een glazen stolp om de kostbare lading die hij zal dragen en beschermen. Door de poten lopen twee water afvoerbuizen om te voorkomen dat de plant verdrinkt. Het ontwerp van de poten zorgt ervoor dat de pot altijd in een stabiele positie staat.
Het 3D-model is volledig aanpasbaar, zodat het past op een grote verscheidenheid aan stolpen. Een gesloten stolp kan een mooi microklimaat creëren dat bijna geen onderhoud vraagt. Een open stolp kan het plan van zuurstof voorzien of gebruikt worden als een gemakkelijke manier om een plant water te geven.

Jeff – the space exploring plant pot